OBM Social Club

Cine suntem: OBM Social Club este o organizaţie de afaceri bazată pe recomandări al cărei scop principal este acela de a-i sprijini pe membrii săi în relaţionarea de afaceri şi de a dezvolta tehnicile de promovare prin recomandări.
Spre deosebire de celelalte reţele, OBM Social Club oferă membrilor o structură profesionistă şi un sistem continuu de pregătire, astfel ca membrii să lege relaţii de afaceri în mod structurat şi în acelaşi timp să-şi îmbunătăţească aptitudinile de marketing prin recomandare. 

Viziune: Crearea unei puternice organizatii non profit în care membrii genereaza afaceri serioase care ii provoaca sa continue cresterea afacerilor lor

Misiune: Ajutand membrii noştri în mod individual şi colectiv sa-si atinga obiectivele lor de afaceri prin asigurarea mediului si conditiilor corecte şi training care dezvolta abilităţile pentru “Construirea Relatiilor de Business”

 Reguli de participare la sedintele OBM Social Club

  1. Intalnirile au loc o data la doua saptamani si la un  loc prestabilit si nu vor depasi 75 de minute. Pentru inceput se vor tine miercurea de la 1915 la 2030 la Trattoria Verdi (la Nashu in separeu)Sosirea se face incepand cu orele 1900.
  2. Participantii pot deveni membri dupa 2 participari si in urma aprobarii de catre membri a cererii lor de inscriere
  3. Membri pot invita un participant de maxim 2 ori la un interval de 6 luni
  4. Membrii trebuie sa fie complementari dpdv profesional
  5. Membrii care in timpul unui an au mai putin de 75% prezente sau au avut mai putin de 5 referinte catre colegi sau nici o afacere incheiata in urma referintelor lor catre colegi vor pierde calitatea de membru la sfarsitul anului si mai pot aplica pentru calitatea de membru abia dupa 1 an de la excludere.
  6. Taxa va acoperi doar cost chirie sala si catering
  7. In timpul desintelor telefoanele vor fi date pe silent si nu se vor servi bauturi alcoolice. Fumatorii vor sta unii langa altii.
  8. Tinuta este business casual
  9. Numarul maxim de membri va fi de 15 in primul an
  10. Sedintele vor incepe cu un status de max 3 min al fiecarei afaceri si ce anume planuri pe termen scurt urmareste